Oudercontact

Stanislas Pijnacker onderhoudt op verschillende manieren het contact met ouders/verzorgers.

Algemene informatie wordt per e-mail verstuurd en een aantal keer per jaar informeert de schoolleiding de ouders/verzorgers via ‘De Nieuwsflits’, een digitale nieuwsbrief met actuele, interessante en praktische informatie.

LOC-gesprek

We betrekken u graag bij de studievoortgang van uw kind, zodat u weet hoe het gaat op school. Zo weet u hoe u thuis het beste kunt ondersteunen. De eerste contactpersoon voor ouders/verzorgers is in de meeste gevallen de coach. De leerling, ouders/verzorgers en coach voeren regelmatig samen een gesprek (een zogenaamd LOC-gesprek).

Na de coach is de coördinator de contactpersoon voor ouders/verzorgers. De gemakkelijkste manier om contact te leggen is per e-mail. Voor vakspecifieke vragen zijn de vakdocenten ook altijd bereikbaar.
Het e-mailadres van de medewerker is de afkorting met daarachter @stanislaspijnacker.nl. De afkortingen zijn terug te vinden in het rooster van de leerling.

Stanislas Pijnacker

Magister

In Magister worden de absenties, de proefwerken en de schoolprestaties van elke leerling bijgehouden. Met een speciale inlogcode hebben leerlingen en ouders/verzorgers inzage in de gegevens en kunnen zo elke dag zien hoe het gaat op school. Klik hier voor meer informatie over Magister.

Ouderavonden over thema’s

Tijdens thema-avonden wordt een maatschappelijk of actueel thema besproken, zoals ‘Het kiezen van een profiel’, ‘Omgaan met social media’ of informatie over het schooljaar.

Informatieverstrekking gescheiden ouders

Stanislas Pijnacker volgt de wettelijke regels met betrekking tot de informatieplicht naar gescheiden ouders. Klik hier voor meer informatie