Dichtbij

Stanislas Pijnacker is een school voor mavo, havo en vwo (atheneum en gymnasium). Het moderne en lichte schoolgebouw staat in een rustige, groene omgeving tussen Pijnacker en Nootdorp.

De meeste leerlingen wonen dichtbij de school. Je voelt je hier welkom en gezien. Er is veel aandacht en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en het ontdekken van jouw talenten. Je leert, behalve de lesstof, om oog te hebben voor elkaar en voor je omgeving. In een fijne en vertrouwde sfeer kun je uitgroeien tot de beste versie van jezelf om sterk de wereld in te gaan – je toekomst tegemoet!

Typisch Stanislas Pijnacker is:

Samen

We tellen allemaal mee en we werken samen. We hebben oprechte aandacht voor elkaar en voelen ons verbonden met de omgeving. We ontwikkelen ons als individu én samen, klaar voor de toekomst.

Betrokken

We staan dichtbij elkaar en kunnen dichtbij onszelf blijven. We zijn er voor elkaar wanneer het even minder gaat. We accepteren elkaars mening en blijven met elkaar in gesprek. We doen het samen.

Uitdaging

We stimuleren elkaar om nieuwe stappen te zetten en grenzen te verleggen. Dit doen we door uitdagend onderwijs te bieden. Vanuit verantwoordelijkheid, flexibiliteit en zelfstandigheid groeien we samen.

Plezier

We dragen allemaal bij aan een fijne en veilige sfeer. Doordat we plezier hebben met elkaar, hebben we plezier in het leren. Zo ontstaat er ruimte om te ontdekken wie we zijn, wat we goed kunnen en waar ons hart sneller van gaat kloppen.

’Je zit hier niet voor ons, maar voor jezelf. Het gaat om jouw toekomst, geef daar jouw kleur aan, maak er wat moois van’.

Lees voor meer informatie over Stanislas Pijnacker onze brochure, onze Schoolgids en ons Schoolplan:

Documenten